Top2000-kerkdienst en Heilige Herrie organiseren

40 dagen
Heilige Herrie App

Samen met Scipio hebben we dit jaar onze eigen App! De App is super eenvoudig te installeren en gemakkelijk in gebruik. Zo kun je nog beter op de hoogte blijven van de overdenkingen en popsongs. Elke dag krijg je een pushmelding om jou eraan te herinneren dat je even tijd voor hem mag nemen.

40 Dagen Heilige Herrie App

Wat kun je met de 40 Dagen Heilige herrie App 

  • Dagelijks onze overdenking lezen en een notificatie krijgen
  • Eigen inspiratie delen, zo gaan we samen op weg naar Pasen
  • Deel de overdenking gemakkelijk met anderen via whatsapp
  • Nodig anderen uit om ook de app te downloaden en op de hoogte te blijven.

 

Let op: maakt jouw kerk al gebruik van een kerkapp? Je kunt de overdenking ook daarin volgen. Vraag de beheerder of hij de RSS-feed wil aanvragen, zodat hij deze kan toevoegen aan de jullie gemeente app. Dit kan o.a. gemakkelijk bij Scipio App en Donkey Mobile.

Hoe blijf je op de hoogte van alle overdenkingen?

01 APP

Download de APP

Vanaf As-woensdag krijg je elke dag een push melding met de overdenking

02 NIEUWSBRIEF

Schrijf Je In Voor De Nieuwsbrief

Vanaf As Woensdag ontvang je elke dag een herinnering om een vakje open te maken

03 RSS-Feed

Vraag de RSS-feed aan

Plaats de RSS-feed in jullie kerkapp en alle kerkleden kunnen de overdenking lezen!

Deuteronomium 8: 1-6

Vergeet in voorspoed de HEER niet

81Leef alle geboden die ik u vandaag voorhoud strikt na. Dan zult u in leven blijven, in aantal toenemen en het land dat de HEER uw voorouders onder ede heeft beloofd, binnengaan en het in bezit nemen. 2Denk aan de tocht die de HEER, uw God, u door de woestijn heeft laten maken, veertig jaar lang. Hij wilde u zijn macht laten voelen en u op de proef stellen, om te ontdekken wat er in uw hart leefde: gehoorzaamheid aan zijn geboden of niet. 

3U hébt zijn macht leren kennen: hij liet u honger lijden en gaf u toen manna te eten, voedsel dat u nooit eerder had gezien en uw voorouders evenmin. Zo maakte hij u duidelijk dat een mens niet leeft van brood alleen, maar van alles wat de mond van de HEER voortbrengt. 

4Veertig jaar lang raakten uw kleren niet versleten en zwollen uw voeten niet op. 5Laat ieder van u dan beseffen dat de HEER, uw God, u opvoedt zoals een vader zijn kind opvoedt. 6Leef daarom zijn geboden na door de weg te volgen die hij u wijst en door ontzag voor hem te tonen.