Tweede Paasdag - 40dagen Heilige Herrie

Tweede Paasdag

De 40dagen Heilige Herrie is alweer voorbij. Meer dan 40 dagen lang hebben we kunnen genieten van mooie overdenkingen, mooi popsongs en leuke introducties van onze schrijvers. Via deze weg willen wij hen bedanken voor hun input van de afgelopen periode.

Daarnaast willen we via deze weg Jannie van Maldegem bedanken voor al haar inspirerende schrijfideeën. Een paar vaste volgers deed regelmatig mee met de opdrachten, maar ook thuis werd er veel over nagedacht. Bedankt Jannie voor je input en je medewerking.

Tot slot willen we ook jou bedanken, fijn dat je ons gevolgd hebt via dit kanaal en leuk dat je hebt meegelezen en geluisterd. We hopen dat je tijd hebt gehad en genomen om even stil te staan bij de momenten van de dag.

Wij gaan ondertussen kijken of we ook rondom Kerst weer een mooie reeks kunnen maken. Mocht je nog tips hebben of iets anders met ons wil delen, dan horen we dat graag via info@top2000kerkdienst.nl

Hieronder onze socialmediakanalen om lid te worden en ons te volgen.

Instagram
Facebook
Youtube
TikTok

Natuurlijk kun je de komende tijd af en toe nog even terugkomen naar de website om een overdenking opnieuw te lezen of om nog even stil te staan. Ook zijn deze overdenkingen, mooie startpunten voor een gespreksgroep of om een vergadering mee te openen of te sluiten.

Snel naar de website

Facebook groep

We zijn van plan om ook in deze facebookgroep door te gaan met leuke ideeën, mooie overdenkingen etc. Wellicht lijkt je dat ook interessant, meld je dan aan en blijf ook hier op de hoogte. Sluit je aan bij de besloten groep!

Schrijf Je Nu In En Ontvang Elke Dag Een Reminder

Invalid email address

Deuteronomium 8: 1-6

Vergeet in voorspoed de HEER niet

81Leef alle geboden die ik u vandaag voorhoud strikt na. Dan zult u in leven blijven, in aantal toenemen en het land dat de HEER uw voorouders onder ede heeft beloofd, binnengaan en het in bezit nemen. 2Denk aan de tocht die de HEER, uw God, u door de woestijn heeft laten maken, veertig jaar lang. Hij wilde u zijn macht laten voelen en u op de proef stellen, om te ontdekken wat er in uw hart leefde: gehoorzaamheid aan zijn geboden of niet. 

3U hébt zijn macht leren kennen: hij liet u honger lijden en gaf u toen manna te eten, voedsel dat u nooit eerder had gezien en uw voorouders evenmin. Zo maakte hij u duidelijk dat een mens niet leeft van brood alleen, maar van alles wat de mond van de HEER voortbrengt. 

4Veertig jaar lang raakten uw kleren niet versleten en zwollen uw voeten niet op. 5Laat ieder van u dan beseffen dat de HEER, uw God, u opvoedt zoals een vader zijn kind opvoedt. 6Leef daarom zijn geboden na door de weg te volgen die hij u wijst en door ontzag voor hem te tonen.